Het eerste weekend van juli wordt voor Avelgem ongetwijfeld opnieuw een sportieve en recreatieve fietshoogdag. De Ganzenhofkrieretocht is het voelbare resultaat van een intense samenwerking tussen bioboerderij ‘Het Ganzenhof’ van Groep Ubuntu x 8K en mountainbikeclub ‘De Krierecrossers’.

De Ganzenhofkrieretocht bouwt bruggen tussen de gedreven sportieve fietser en de fietsrecreant, het vlakke en heuvelachtige landschap, Vlaanderen en Wallonië, mensen met en zonder beperking. Hiervoor is geen scheldewater te diep, geen brug te ver!  

Op zaterdag 6 en zondag 7 juli 2019 kunnen de deelnemers aan de Ganzenhofkrieretocht een keuze maken tussen vijf hoofdzakelijk onverharde mountainbiketrajecten. Daarnaast bieden we vier cyclotochten en twee familietochten aan over landelijk verharde wegen. De Voldershoeve vormt dit jaar opnieuw het decor voor onze bevoorrading met bioproducten van ‘Het Ganzenhof’. Ook in 2019 zetten we voor, tijdens en na de Ganzenhofkrieretocht in op maximale participatie van mensen met een beperking.Datum: zaterdag 6 en zondag 7 juli 2019

Mountainbiketocht:
30, 50, 69, 85 en 97 km
Cyclotocht: 45, 65, 85 en 100 km
Familietocht: 18 en 25 km

Startlocatie: Bioboerderij Het Ganzenhof, Bosstraat 2 in Avelgem
Start van 08 tot 14.30 uur (Mountainbike en cyclo op zondag tot 11 uur - Familietocht van 13.00 uur tot 14.30 uur)
Bevoorrading met bioproducten op een unieke locatie:
De Voldershoeve
Inschrijven gebeurt ter plaatse